• No products in the cart.

Danseturnering i Badmintonhallen

Laster Arrangementer
  • Dette event har allerede funnet sted.
01 sep

Danseturnering i Badmintonhallen

1. september 2019 @ 10:00 - 17:00

For første gang får vi besøk av Norges Danseforbund (ND) sin danseturnering Streetchallenge i Kristiansand! Med Hip Hop, Breakdance, Popping, Streetshow, og All styles battle!


Program:

Lørdag 31. August 2019 – Workshops og forberedende jam til søndagen

Sted: Q42 – Dansesalen, Elvegata 11a, Kristiansand

Kl. 1200-1300 – Breakdance (åpent nivå) – T0 Dany Puth
Kl. 1300-1400 – Popping (åpent nivå) – Arafat Reshat
Kl. 1400-1500 – Hip Hop Kids (åpent nivå) – 1-7 trinn – Michele Tveter
Kl. 1500-1600 – Hip Hop (åpent nivå) – Michele Tveter
Kl. 1600-1700 – Åpent jam i dansesalen

Workshop og jam er gratis/inkludert for alle som er meldt på turneringen på søndag (medlemmer av Norges Danseforbund.)
Pris for ikke-medlemmer: 200kr per workshop/jam.

Søndag 1.september 2019 – Turnering

Sted: Badmintonhallen Lund, Kongsgård Allé 33C, 4631 Kristiansand S
Tid: Dørene åpner 9:00, konkurransen varer fra ca. 10:00-18:00
(deltagere må hente startnr senest 60min før man skal på dansegulvet)
Publikumsbilletter: Voksne 100kr, Barn under 18 år: 50kr. Åpen kafé.

DJ STEW
Konfransier: Raymond Brocks
Dommere: Margarita Delgado, Yonas Changezi, Paulo Herrera
Hoveddommer: Åsmund Eggen


Pris

Hele turneringshelgen (lørdag og søndag) koster 320kr totalt for barn under 11 år (200+120 – se detaljer under).
395kr fra det året man fyller 11 år.  (200+120+75 i konkurranse-linsens)

ALLE MED

Dersom det er økonomi som skulle være barrieren for å delta, så send oss en mail, slik at du kan få dekket kostnadene via Norges Danseforbund sin støtteordning Alle Med Midler. Norges Danseforbund brenner for at dans skal være for alle, uansett økonomisk, sosial og kulturell bakgrunn. ALLE MED – midler er holdt av for å kunne senke økonomi som barriere. https://www.danseforbundet.no/aktuelt/2018/alle-med-midler-2018


1-2-3 enkle steg for å melde seg på:

For å kunne delta i turneringer som arrangeres av ND må man være medlem av en danseklubb i danseforbundet som igjen ligger under NIF (Norges Idrettsforbund) – vi har gjort det kjapt og enkelt for dere å bli et organisert medlem. Bare følg trinnene i steg 1-3. (Anbefaler å bruke en datamaskin, ikke mobil, for brukervennlighet)

Vi har inngått et samarbeid med Kristiansand Danseklubb (KDK) i Vågsbygd om at alle streetdansere på sørlandet kan stå som medlemmer i deres lister for å delta i turneringer. Medlemskap koster 200kr per år (2019) og man får virkelig valuta for medlemskapet. Inkludert i ND/NIF ligger: gratis helseforsikring som dekker skade og ulykker når du danser, i tillegg til gratis inngang til alle workshops ND arrangerer i Oslo og resten av landet.

STEG 1

Meld deg inn i Kristiansand Danseklubb/Norges Danseforbund: 

  • Gå inn på http://minidrett.nif.no
  • Klikk “ny bruker” og registrer en profil til danseren. Er du foreldre kan du legge inn ditt eget mobilnr og e-post. (Om danseren har vært medlem av en annen fotball/håndball klubb under NIF kan det være at du allerede har en profil. I såfall hopp til neste steg.)
  • Logg inn på danserens profil, og klikk “Medlemskap”. Klikk deretter på “Finn ny klubb”. Søk etter “kdk” og velg denne. Huk av for “Streetdance” og klikk “ Send søknad”. Du er nå ferdig her. Søknaden godkjennes av administrasjonen og du får tilsendt en faktura på 200kr per e-post senere. Du har nå gratis tilgang til alle workshops og jam på lørdagen.
STEG 2

Meld deg på selve konkurransen ved å fylle ut skjema her:
https://medlem.deltager.no/dansing/streetc2
Når du fyller ut skjema, velg region: “Vest-Norge”. Under klubb velger du Kristiansand Danseklubb KDK som du nå ble medlem av i trinn 1.

Velg riktig kategori:
Våre partier reiser sammen i felleskap på turnering, og vi deltar sammen med vår egen aldersgruppe.
Og danser da sammen med din egen aldersgruppe på gulvet, ikke alene. Dette skal vi forberede oss på, og det kommer til å gå kjempebra.

Alle barneklasser, alle breakere, og alle hip hop dansere som danser for gøy skal huke av for VESTNORSK REGIONSMESTERSKAP.

Mens alle Hip Hop dansere fra 13år+ som ønsker å satse videre / få en nasjonal rangering (uttak til landslag, EM, VM, OL etc) skal huke av for NATIONAL RANKING KONKURRANSE.

Deretter velger du underkategori:

I Hip Hop klassene på KRS URBAN frem mot konkurransen + workshopene på lørdag vil vi forberede dere på kategorien Hip Hop Solo (120kr). Selv om kategorien heter Solo så gjennomføres den samlet med alle i samme aldersgruppe ute på gulvet samtidig. (Spesielt interesserte: Har du lyst å battle ansikt til ansikt mot noen kan du i tillegg melde deg på All Style Battle 1vs1 (50kr). All Style Battle er eneste kategori du danser alene på gulvet.)

I Breakdance klassene på KRS URBAN frem mot konkurransen + workshopene på lørdag vil forberede dere på kategorien Breakdance Solo (120kr). Selv om kategorien heter Solo så gjennomføres den samlet med alle i samme aldersgruppe ute på gulvet samtidig. (Spesielt interesserte: Har du lyst å battle ansikt til ansikt mot noen kan du i tillegg melde deg på All Style Battle 1vs1 (50kr). All Style Battle er eneste kategori du danser alene på gulvet.)

Steg 3 (Gjelder kun om du fyller 11år eller eldre i 2019)

Fra det året man fyller 11 år, må man ha en gyldig konkurrranselisens i NIF. Man kan da kjøpe en engangslisens som koster 75kr ved å fylle ut skjemaet her:
https://medlem.deltager.no/dansing/lisens2019

Barn under 11 år behøver ikke lisens.

EVENT DETAILS

Date: 1. september 2019 @ 10:00 - 17:00
Time: 10:00 - 17:00