Title Image

Meet Our
Dance Instructors

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Møt våre
erfarne pedagoger

Pedagog | Koreograf | Administrasjon | Manusforfatter / Produsent

Raymond Brocks

Du får sjelden en kjedelig danseklasse med Raymond - han er en pedagog som er full av energi og engasjement som smitter i dansesalen. Hans stil er inspirert av breakdance, Hip Hop og kommersielle stilarter - Hans styrke er pedagogikk og kommuniserer like godt med barn som voksne. Han er dyktig på å bygge trygge dansere. Startet med breakdance i 2001, og har over 10 års erfaring fra undervisning-, konkurranse- og show-virksomhet. Raymond har en lidenskap for visuell storytelling både på scene og video. Han har utviklet et kreativt talent for skriving av manus, regi, scenografi og produsentrollen - og har satt opp flere større produksjoner. Raymond er grunnlegger av dansestudioet i 2009 sammen med ektefelle Theresa Nicole Brocks - og har siden vært en sterk bidragsyter for å bygge det urbane dansemiljøet på Sørlandet.

Pedagog | Koreograf |  Utøvende Dansekunstner | Sert. Dommer – Norges Danseforbund

Margarita Delgado

Margarita sin styrke er at hun aldri slutter å utvikle seg. Hun har en sterk drivkraft og lidenskap både som pedagog og utøvende dansekunstner. Hennes klasser er engasjerende, spennende og utfordrende - og hun elsker å se elever utvikle seg. Hennes stil er allsidig og inspirert av Hip Hop, Afrobeat og herlige latinamerikanske rytmer. Frisk energi, deilige rytmer og god stemning i salen oppsummerer klassene til Margarita. Margarita er sterk faglig og har utdanning fra danselinjen ved Vågsbygd VGS, årsstudium ved Bårdar Danseakademi Oslo (2006), og Bachelorgrad i pedagogikk og tittelen ´Utøvende Dansekunstner´ fra Den Norske Balletthøyskolen Oslo (2010). Hun har også vært medlem av Tabanka Crew African Peoples Dance Ensemble (Oslo). I Kristiansand har hun vært en sterk bidragsyter for oppbygging av den urbane dansescenen siden 2011 og K-Crew Dansekompani siden 2016 som Coach og Crew Leader.

Pedagog | Koreograf

Michele Gumbs Tveter

Michele er en spennende koreograf og talentfull utøvende danser med herlig utstråling og energi. Hennes stil er et frisk pust og inspirert av Hip Hop og kommersielle stilarter. Med god musikksmak er det alltid god stemning i klassene til Michele. Hun er faglig sterk i urbane stilarter med utdanning fra danselinjen ved Dahlske VGS, Motio Danseakademi Tvedestrand (2017) og 2-årig høyere yrkesfaglig utdanning fra Bårdar Akademiet Oslo (2019) - fordypning i Hip Hop. Michele er klar for å dele sin kunnskap med Sørlandet!

Pedagog | Koreograf | Utøvende Dansekunstner

Jean Baptiste Baele

Jean er en herlig og talentfull energibombe opprinnelig fra Belgia. Han har sin bakgrunn fra både Hip Hop og dansekunst. Han har jobbet for teaterhus i Belgia, Nederland og Italia. Han har en bachelorgrad i dans fra London, og har undervist ved Studio 68 i London og mange andre studioer i Europa. Jean sine timer oser av energi og du vil bli revet med. Han har også stor kunnskap og deler gjerne. Han gleder seg til å se danseglade elever i salen!

Pedagog | Koreograf

Rohan Raj

Rohan er en talentfull danser og engasjerende pedagog. Stilen hans er inspirert av elementer fra mange forskjellige stilarter. Skarpe markeringer i sammenheng med silkemyke flytpartier, og tolking av flere lag i musikken kjennetegner klassene til Rohan. Rohan kommer opprinnelig fra Porsgrunn, og har undervist ved Skien Dansesenter og Kragerø Dansestudio. Han har også reist rundt i store deler av Norge og holdt Workshops sammen med Raid fra Juice Crew. I Rohan sine klasser så er stemningen og energi-nivået høyt, og han gleder seg til å dele sin lidenskap med Sørlandet.

Pedagog | Koreograf | Aktiv nasjonal konkurranseutøver breakdance

To Dany Puth

Tony er en anerkjent breakdancer nasjonalt og innehar mange titler og gode ranking-resultater som aktiv utøver i det norske konkurransemiljøet. Han har som breakdancer sterk musikkforståelse og fremstår dermed med stor allsidighet. Tony er en dyktig pedagog og flink til å lære bort. Han er klar for å kjøre colab klasse i breakdance sammen med Raymond og gleder seg til å dele av sin kompetanse.

Pedagog | Koreograf |

Marianne Herland Eikås

Marianne kommer fra Studio Step Up Danseklubb Lamberseter hvor hun har vært trener for både 1-2 trinn og 3-5 trinn. Hun går inn som perfekt vikar for 3-4 trinn tirsdager nivå 2 mens Margarita er i barselpermisjon. Marianne har NM sølv i Hip Hop Small Group fra tiden i Studio Step Up. Hun er pedagogisk, engasjert og svært talentfull. For tiden studerer hun Sosionom ved UIA, og hun gleder seg til å møte unge talenter i dansesalen!